بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها

دانلود بهترین فایل بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها

بررسی-پربیها-و-ساختمان-و-انواع-و-خواص-آنها

      بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها

 

 

فرمت فایل:    word

تعداد صفحات:    37  

 

 

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                

1   اهمیت زیست شناسی    

2   نقش چربیها   

3   ساختمان و تقسیم بندی چربیها    

4   خواص  انواع چربیها      

5   لیپیدهای پیش ساز و مشتقات     

6   لیپیدهای کمپلکس       

 

 

 

 

اهمیـت زیست پـزشکـی

لیپیدها

لیپیدها گروه ناهمگونی از ترکیبات شامل چربیها، روغنها، استروییدها، مومها و ترکیبات مشابه هستند که بیشتر از جهت خواص فیزیکی با هم نسبت دارند تا خواص شیمیایی. خواص مشترک آنها عبارتند از : 1) نسبتاً نامحلول در آب و 2) محلول در حلالهای غیرقطبی نظیر اتر و کلر و فرم. لیپیدها نه فقط به دلیل انرژی زیادشان، بلکه به علت ویتامینهای محلول در چربی و اسیدهای چرب ضروری که در چربی غذاهای طبیعی وجود دارد نیز از اجزای مهم غذایی هستند.

چربی در بافت چربی ذخیره می شود، که در بافتهای زیرپوستی و اطراف اعضای خاص، نقش عایق حرارتی دارد. لیپیدهای غیرقطبی نیز در اعصاب میلین دار حکم عایق الکتریکی را دارند و امکان گسترش سریع امواج دپلاریزاسیون را فراهم می سازند. ترکیبات چربی و پروتئین (لیپوپروتئینها) از اجزای مهم سلول هستند، هم در غشای سلول و هم در میتوکندریها وجود دارند، و به عنوان وسیله ای برای انتقال لیپیدها در خون نیز به کار می روند.

چربیها و روغنها

چربیهای حیوانی و روغنهای گیاهی (تری گلیسریدها)، از جمله ترکیبات طبیعی به شمار می آیند.

از نظر شیمیایی، چربیها و روغنها تری استرگلیسرول (گلیسرین) می باشند، یعنی تری استر حاصل از گلیسرول و اسید کربوکسیلیک بلند زنجیر. بر اثر آبکافت چربیها و روغنها در محلول آبی هیدروکسید سدیم، گلیسرول و نمک سدیم سه اسید چرب حاصل می شود.

 

 

گلیسرین صابون                چربی

 

چنانچه محلول به اندازه کافی قلیایی باشد، اسیدهای چرب حاصل، کاملاً به نمک اسیدهای چرب ، یعنی صابون (یک ماده پاک کننده) تبدیل می شوند.

اسیدهای چرب حاصل از آبکافت تری گلیسریدها (چربیها) عموماً راست زنجیرند و بین 12 تا 20 اتم کربن دارند. این زنجیر ممکن است اشباع شده (بدون پیوندهای دوگانه کربن – کربن) یا اشباع نشده (دارای پیوندهای دو گانه کربن – کربن) باشند. سه اسید چرب موجود در یک چربی ممکن است متفاوت باشند. در جدول 3  2 تعدادی از اسیدهای چرب مهم نام برده شده اند و ساختار آنها نوشته شده است. همچنین، در جدول 3  3 درصد اسیدهای چرب موجود در منابع مختلف نشان داده شده است.

 

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها

مطالب مرتبط

بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها


بررسی درمان بیماریها با استفاده از گیاهان دارویی

گزارش کارآموزی در شرکت كابل سين تعمیرات و نگه داری

تبدیل کنتور الکترومغناطیسی به کنتور دیجیتالی اعتباری

بررسی رابطه عزت نفس و خلاقیت در دانش آموزان تاثیر جنسیت بر متغیرهای عزت نفس و خلاقیت

بررسی آماری كشاورزي در ايران و جهان

گزارش کارآموزی در مجموعه سازی توس شركت پیشتاز قطعه سناباد ( M.S.T GROUP )

بررسی کاشت و داشت و برداشت گیاه غله تريتيکاله و موارد مصرف آن

: بررسی ورزش گلف و تاریخچه آن در ایران

خرید و دانلود پاورپوینت: اجزا و مدل ها و الگوریتم های داده کاوی

بررسی متابولیسم گیاهان و تاثیر آمونیاک و ازت در گیاهان و متابوليت هاي ثانويه در گياهان

بررسی پارک چیتگر و پوشش گیاهی آن و مروری بر عوامل مخرب پارک

بررسی ضرورت بیمه در اقتصاد مدرن و بررسی بانکداری و ارزش پول ایران

بررسی پند دستاورد مهم مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی مولکولی در علوم پزشکی

بررسی طرح تولید قطعات پیش ساخته بتونی و هزینه ها و ابزار آن

بررسی طرح درس تربیت بدنی با موضوع مهارت در پرتاب کردن

بررسی طرح کارآفرینی تولیدی لباس کار

بررسی طرح كسب و كار شركت كامپيوتري

بررسی پروژه کار آفرینی تولیدی پوشک

طرح اکتشافی ماده معدنی (سیلیس)

بررسی شلال دوزی