پروژه و تحقیق آماده: بررسی انواع روش ها و فن آوري های خشك كردن مواد غذایی 51 صفحه فای|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

پروژه و تحقیق آماده: بررسی انواع روش ها و فن آوري های خشك كردن مواد غذایی 51 صفحه فای

دانلود بهترین فایل پروژه و تحقیق آماده: بررسی انواع روش ها و فن آوري های خشك كردن مواد غذایی 51 صفحه فای
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پروژه و تحقیق آماده: بررسی انواع روش ها و فن آوري های خشك كردن مواد غذایی 51 صفحه فای

پروژه-و-تحقیق-آماده-بررسی-انواع-روش-ها-و-فن-آوري-های-خشك-كردن-مواد-غذایی-----51-صفحه-فای

فرمت فایل:             word

تعداد صفحات:   51

 

 

 

خشك كردن صوتي :

نوآوري ديگر در خشك كردن مواد غذايي و خشك كردن صوتي است . در اين روش محصول ها توسط موج هاي صوتي با شدت بالا و فركانس كم  در دامنه ي دمايي پايين   0140  تا 200 درجه فارنهايت خشك مي شود . اين موج هاي صوتي نيرومند  ضرايب انتقال گرما و جرم را درلايه ي مرزي محصول افزايش مي دهد . اين پديده باعث جدا شدن مايع از جامد مي گردد. سرعت خشك كردن  اين گونه خشك كن  3 تا 10 برابر خشك كن هاي معمولي  است. بهره وري آنها نزديك  BTU/IB 1500  آب جدا شده است.

اين فرايند در پهنه ي موج هاي فرا صوتي نيز انجام مي گيرد . محصولي كه بايد خشك شود در اثر  وزن خود از بالاي خشك كن  در آن مي ريزد.

 محصول براي ورود به اتاقك  خشك كن ابتدا پودر  مي شودو سپس با هوا و موج هاي صوتي نزديك ودر معرض چند ثانيه  خشك مي گردد .

 در نهايت يك سيكلون براي جمع آوري محصول خشك شده درمسير قرار داده ميشود . اين دستگاه نياز به يك سيستم صداگير دارد . زيرا هنگام  خشك كردن سرو صداي زيادي ايجاد ميكند.

غذاهايي كه معمولا در دسته مواد غذايي قرار مي گيرند كه به سختي  خشك مي شوند در خشك كن  صوتي به طور موفقيت آميزي خشك گرديده اند.

 مايع هايي كه داراي 5 تا 78%  رطوبت است .تا مرز  5/0%  رطوبت  خشك شده است .

محصول هاي غذايي داراي چربي فراوان تا نزديك 30% نيز در اين سيستم به خوبي خشك شده است.

محصولات ديگري كه در اين خشك كن به خوبي خشك مي شود عبارت است از :

شربت هاي ذرت سرشار از فركتوز و رب گوجه فرنگي و آب ليمو و آب پرتقال ازا آنجا كه اين فرايند كم و بيش تند و خنك است و افت  طعم و بو و رنگ و ارزش خوراكي آن كم است .

افزون بر اين بازسازي  آن آسان و مزه ي آنها بر جاي مي ماند. آگاهي بيشتر در اين زمينه را ميتوان  از بنگاه گسترش آمريكا  (موراليدها)و(انسمينگر) به دست آورد.

 

4        4 خشك كردن با پرتو زير قرمز

اين روش خشك كردن اغلب با خشك كردن  به روش تصعيدي  برا شتاب بخشيدن به فرايند تصعيد و خشك كردن مرحله اي  و خشك كردن نواري پيوسته استفاده مي شود.

تابش پرتو زير قرمز به وسيله داغ كردن  فرآورده تا دماي بالا موجب جذب مستقيم رويه به وسيله پرتو افشاني مي گردد . فراورده هاي آرماني  برا ي اين روش به كار بستن  اجسام سياه است . اين دما بيشتر با شعله گاز پديد مي آيد .

روش هاي  برقي مانند لامپ هاي گداخته بازتابنده  100 تا 5000 وات , لوله هاي كوارتز و مقاومت ها مي باشد.  پرتو افشاني داغ از صفحه هاي سوار شده در بالاي سيني ها ي محصول مي تابد.

چون ضخامت لايه هاي محصول  نبايد بيشتر از 3 ميلي متر باشد  بيشتراز روش پيوسته  بهره گيري مي شود.

دوغاب ها و ژل ها  در اين روش به خوبي خشك مي گردد و جذب بهتري دارد.

اين روش خشك كردن سرعت خشك كردن بالا را بدون خطر سوختن  ماده غذايي  فراهم مي كند.

(بيااو)و(وينك)و(هاگن و دراورت)و(ساندو)و(اورفويل)و(سيفاوري وپرير)و(هاساتاني)و (كوتز )

پژوهش هاي ديگري را در اين زمينه انجام داده اند و در روسيه نيز پژوهش هاي ارزشمندي انجام يافته است .

5        4 آب زدايي به روش ميدان الكتريكي و مغناطيسي

بهره گيري از ميدان هاي الكتريكي و مغناطيسي  در آغاز براي جدا كردن تركيب هاي جامد با مايع به كار رفته است . نخستين بار كه در فرايند اين كار فر آورده  آب زدا گرديد  به عنوان يك روش كامل  كننده ي روش سنتي  آبگيري به كار رفت .

بخش بنيادين  فرايند  جريان ميدان برق مستقيم است كه بر رو ي جسم آبگيري شونده  به كار مي رود.

اين روند بر ويژگي هاي رويه اي جامد         مايع مانند پتانسيل زتا برهم كنشي دوقطبي ها و ويژگي نم گيري آن اثر مي گذارد .

 اين روش در دو فرايند كار مي كند.يكي تراوندگي برقي يا الكترو اسمزي و صافي الكتريكي .  اكترواسمزي حركت آب از ميان پوسته هاي متخلخل محصول  با به كاربردن جريان برق مستقيم است .

اين يك فرايند نفوذ سطحي مي باشد. صافي كردن  صافي الكتريكي  حركت ذره هاي باردار شده است به سمت الكترودها در يك ميدان الكتريكي مستقيم است . اين فرايندها پيش از  فرستادن فرآورده به خشك كني ديگر در يك اتاق  جداگانه انجام مي گيرد .

  به دليل هاي اقتصادي  روش اين فرايندها در اندازه هاي بازرگاني انجام نمي شود. و لي در آينده به دليله اي زيست محيطي توجه بيشتري به آن خواهد شد در اين زمينه پژوهش هاي بيشتري  به وسيله سازمان هاي  كان هاي آمريكا ة سازمان علمي و پژوهش  صنعتي مشتر ك المنافع استراليا  ة اداره  توليد برق مركزي  انگلستان و انجمن بنياد بانك سوئيس و شركت برق فوجي با مسئوليت  محدود و ژاپن , روش هاي شيميايي زيست محيطي مونسانتو در آ مريكا انجام گرفته است .

6        4 بخار داغ :

اين روش خشك كردن معمولا  با يك روش خشك كن  دو نواري همراه است . محصول بر روي نوار بالايي به صورت يك لايه ي  يكنواخت و غير فشرده قرا ر مي گيرد. هنگامي كه نوار وارد خشك كن مي گردد بخار سراسر نوار و محصول را مي پيمايد .

در پايان  نخستين  نوار نقاله يك روش بارگيري گرانشي محصول را روي نوار پاييني بارگيري مي كند. و محصول نيمه خشك  دوباره سراسر اتاقك خشك كن را مي پيمايد . بخار به طور موازي به محصول دميده مي شود .  اين روش برا ي خشك كردن يوننجه و خميرها مناسب است. شكل 4        2 نمايي از اين نوع خشك كن  را نشان  مي دهد.

هوا نبايد به درون اين سيستم راه يابد وبنابراين  دستگاه بايد به خوبي و در برابر ورود هوا آب بندي شود.

بخار داغ در فشار اتمسفري تنها محيط خشك كننده ي  موجود مي باشد. اين روش نسبت به خشك كردن با هواي داغ  زمان و سطح  خشك كردن مورد نياز را كاهش ميدهد.

 سرعت تبخير توسط سرعت انتقال گرما ميان مايع  خشك كننده  و محصول كنترل مي شود  و در پايان فرايند خشك كردن بخار ساده  تر از هوا  از محصول خشك  خارج مي گردد.

بخار كاملا اشباع شده از خشك كن  بيرون مي رود و سپس فشرده شده  تا  اندك آب  به جا مانده درآن معيان يافته و از آن خارج شود . پس از پايان فرايند بخار منبسط شده و به داخل خشك كن باز گردانده مي شود.

 

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پروژه و تحقیق آماده: بررسی انواع روش ها و فن آوري های خشك كردن مواد غذایی 51 صفحه فایل ورد word

مطالب مرتبط

پروژه و تحقیق آماده: بررسی انواع روش ها و فن آوري های خشك كردن مواد غذایی 51 صفحه فای


دانلود طرح توجیهی: تولید پلی اکریلیک اسید

دانلود طرح توجیهی: تولید رزین های پلی استر

دانلود طرح توجیهی: تولید پلی استر پلی ال

دانلود طرح توجیهی: تولید الیاف پلی اتیلن

دانلود طرح توجیهی: تولید فوم پلی اتیلن

دانلود طرح توجیهی: تولید پلی انر پلی ال

دانلود طرح توجیهی: تولید الیاف پلی پروپیلن

دانلود طرح توجیهی: تولید پوشش دهی الکترو استاتیکی

دانلود طرح توجیهی: تولید کلرید پتاسیم

دانلود طرح توجیهی: تولید پوشش دهی تحت خلا

پروژه و تحقیق آماده: بررسی برابري يا عدم برابري ديه زن و مرد 49 صفحه فایل ورد

پروژه و تحقیق آماده: بررسی سوئیچینگ Cisco و مسیریاب ها و سوئیچینگ 28 صفحه فایل ورد

پروژه و تحقیق آماده: بررسی پروتکل مسیریابی BGP – شامل 22 صفحه فایل ورد word

پروژه و تحقیق آماده: برندینگ و مدل سایمون آنهولت 16 صفحه فایل ورد word

پروژه و تحقیق جامع: بررسی خواص دارويي و خصوصيات اقليمي و نام علمي انواع گياهان دارويي

پروژه و تحقیق آماده: بررسی عوامل موثر در انتخاب رشته مدیریت صنعتی در بین دانشجویان دانشگاه قم

پروژه و تحقیق آماده: بررسی توانمندسازی ERP از طریق تکنولوژی ID اتوماتیک 21 صفحه فایل

پاورپوینت آماده: بررسی شبکه های ATM یا دستگاه های خود پرداز 14 اسلاید

پروژه و تحقیق آماده: بررسی مشکلات و آسيب ‏هاى روانی ناشی از اينترنت 33 صفحه فایل ورد

پروژه و تحقیق آماده: بررسی انواع طلاق و عوامل موثر بر طلاق و تاثیر طلاق بر فرزندان 49