پاورپوینت آماده بررسی فرآیند بلانچینگ در کنسروسازی حرارت دادن محصول با آب داغ یا بخار آب|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

پاورپوینت آماده بررسی فرآیند بلانچینگ در کنسروسازی حرارت دادن محصول با آب داغ یا بخار آب

دانلود بهترین فایل پاورپوینت آماده بررسی فرآیند بلانچینگ در کنسروسازی حرارت دادن محصول با آب داغ یا بخار آب
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پاورپوینت آماده بررسی فرآیند بلانچینگ در کنسروسازی حرارت دادن محصول با آب داغ یا بخار آب

پاورپوینت-آماده-بررسی-فرآیند-بلانچینگ-در-کنسروسازی---حرارت-دادن-محصول-با-آب-داغ-یا-بخار-آب

بلانچینگ عبارت است از حرارت دادن محصول با آب داغ یا بخار آب در زمان کوتاه.

در کنسرو سازی پس از طی مراحل آماده سازی از عمل بلانچینگ برای جلوگیری از واکنش های ناخواسته استفاده می شود که نوعی فرایند دمایی است که برای جلوگیری از واکنش های بیولوژیکی و شیمیایی انجام می گیرد.

 

نکته1) در مورد میوه هایی که پوست گیری می شوند فاصله بین پوست گیری تا خشک کردن باید خیلی کوتاه باشد.

نکته2) برای جلوگیری از تغییرات نامطلوب رنگ، بعد از پوست گیری می توان از آب محتوی مقدار متناسبی از ویتامین ث (2/. تا 3 /. درصد) یا نمک طعام به غلظت مناسب (2 الی 3 درصد) استفاده گردد.

نکته3) عمل بلانچینگ با قرار دادن میوه در آب گرم با درجه حرارت 80     70 درجه سلسیوس به مدت 3 الی 5 دقیقه (بسته به میوه مصرفی) و سپس سرد کردن آن با آب سرد انجام می گردد.

 

1) هدف اصلی از بلانچینگ غیر فعال کردن آنزیمهای نامطلوب در فرایند کنسرو سازی می باشد.

2) در میوه جات فرایند بلانچینگ موجب خارج نمودن هوا و گازهای موجود از داخل بافت ماده غذایی شده و لذا از اکسیداسیون ترکیبات مغذی نظیر ویتامین ها و یا اکسیداسیو ن چربی ها جلوگیری می شود.

بلانچینگ به دو روش انجام می شود

بلانچینگ با آب داغ

بلانچینگ با بخارآب

البته روشهای دیگری نیز وجود دارد که شامل بلانچینگ با مایکروویو و بلانچینگ خشک می باشد که در بلانچینگ خشک، خشک کردن به وسيله گاز گوگرد و اسيد سيتريک و يا نمک صورت مي گيرد.

 

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پاورپوینت آماده بررسی فرآیند بلانچینگ در کنسروسازی حرارت دادن محصول با آب داغ یا بخار آب پاورپوینت آماده تحقیق درسی پاورپوینت آماده

مطالب مرتبط

پاورپوینت آماده بررسی فرآیند بلانچینگ در کنسروسازی حرارت دادن محصول با آب داغ یا بخار آب


مقایسه بهره‌وری نیروی کار در بخش های خصوصی و دولتی

مقايسه طرحواره هاي ناسازگار اوليه در افراد مبتلا به سوء مصرف مواد و افراد بهنجار

بررسی بنا و فضاهای مختلف مدرسه ایران زمین

استفاده بهینه و نگهداری از اتومبیل

بررسی اثرات زندان بر سلامت روان زندانيان سلامت روان در زندان هاى ايران

بررسی جایگاه زنان در نهضت مشروطيت ايران

بررسی سقوط حق حبس در قاعده اقدام

بررسی بانكداري الكترونيك در ایران

بررسی و ارزيابي ريسك پل با استفاده از روش تركيبي تحليل سلسله مراتبي AHP/DEA

آشنایی با رشته مهندسی کامپیوتر

پاورپوینت آماده بررسی انواع انحرافات و بحران های اجتماعی و علل افسردگی

پاورپوینت آماده بررسي نقش و اصول معماری و طراحی اتاق نشيمن و پذيرايي و غذاخوري در طراحي داخلي

پاورپوینت آماده بررسي نحوه توزيع امواج در داخل حوضچه بندر پارس جنوبي با استفاده از مدل فيزيكي

پاورپوینت آماده بررسی معماری سبک و شيوه رازی و نمونه های معماری سبک رازی

پاورپوینت آماده بررسي معماري شيوه و سبک رازي

پاورپوینت آماده بررسی مسائل لرزه ای سدهای بتنی وخاکی بر اساس مشاهدات

پاورپوینت آماده بررسي شيوه‌هاي مختلف مقاوم‌سازي سازه‌هاي با مصالح بنايي

پاورپوینت آماده بررسی سبک و شیوه معماری آذری – معماری اسلامی – بسیار جامع

پاورپوینت آماده بررسی انواع روشهای متداول طرح روكش و روش های ارزيابی راه آسفالته

پاورپوینت آماده بررسی المان محدود رفتار سدهای خاکی در زمان ساخت به همراه مطالعه موردی سد طال