پاورپوینت آماده بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

پاورپوینت آماده بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي

دانلود بهترین فایل پاورپوینت آماده بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پاورپوینت آماده بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي

پاورپوینت-آماده-بررسی-جایگزینی-ژلاتين-پستانداران-با-ژلاتين-ماهي

غذا و صنعت داروسازي در سراسر دنيا شاهد تقاضاي روزافزوني براي كلاژن و ژلاتين مي‌باشد. ژلاتين‌هاي پستانداران (وابسته به خوك و گاو) كه به عنوان محبوب‌ترين و گسترده‌ترين نوع ژلاتين مورد استفاده قرار مي‌گيرد، مبحثي است كه مورد اجبار و شك و ترديد اساسي در مصرف كنندگان قرار گرفته است و اين شك و ترديدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگي اجتماعي است، مي‌باشد. ژلاتين ماهي (مخصوصاً ماهي‌هاي آب گرم) خصوصيات مشابهي را با ژلاتين خوكي (Porcine) دارند و ممكن است به عنوان جايگزيني براي ژلاتين پستانداران در جهت استفاده از آنها در محصولات غذايي بكار روند. توليد و استفاده از ژلاتين ماهي نه تنها نياز مصرف كننده را ارضا مي‌كند، بلكه به عنوان ابزاري در جهت استفاده از برخي از فرآورده‌هاي فرعي صنعت ماهيگيري بكار مي‌رود. اين مرور بر روي خصوصيات منحصر به فرد، مزايا، اجبارات و چالش‌هايي كه در توليد و استفاده از ژلاتين‌ ماهي موجود مي‌باشد و در جهت فراهم آوردن يك ديد جامع و يك بينش عميق‌تر بر روي عناصر غذايي مهم عمل مي‌كند، همانطور كه دورنهايي است براي بهره‌برداري بازرگاني در آينده و راهنمايي است براي مطالعات آينده.

 

ژلاتين، يكي از محبوبترين پلي‌مرهاي زيستي است كه به طور گسترده‌اي در غذا، داروسازي، لوازم آرايشي و كاربردهاي عكسبرداري استفاده مي‌شود و همه آنها به خاطر خصوصيات تكنولوژيكي و وظيفه‌اي آن است. در صنعت غذاسازي، ژلاتين در ساخت مرباجات و شيريني‌جات (اساساً براي فرهم آوردن آدامس‌ها، نساجي و پاياسازي كف) توليداتي با چربي پايين (براي توليد خامه، كاهش چربي)، لبنيات (براي تثبيت و پاياسازي و بافندگي) چيزهاي پخته شده (براي امولسيون‌سازي، تهيه ژله و پاياسازي و تثبيت) و محصولات گوشتي (براي فراهم آوردن پيوند آب) بكار مي‌رود. در زمينه‌هاي پزشكي و داروسازي، ژلاتين به عنوان جايگاهي براي ايمپلانت‌، در داروهاي قابل تزريق براي ارائه ميكروسفرها و در تزريقات درون وريدي استفاده مي‌شود.

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پاورپوینت آماده بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي پاورپوینت آماده تحقیق درسی پاورپوینت آماده

مطالب مرتبط

پاورپوینت آماده بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي


بررسی بهداشت غذایی و جسمی و فردی و بهداشت محیط زیست از دیدگاه قرآن

بررسي ارتباط آموزشهاي فني و حرفه اي بخش صنعت با نيازهاي بازار كار

بررسی اساطیر و جایگاه اسطوره در مصر

بررسی بیماری سارس یا سندرم حاد تنفسي (SARS(severe .acute

پروژه درس اصول و مبانی شهر سازی، بررسی بناهای تاریخی اردکان

بررسی و مطالعه اهداف و سرمايه گذاري و ساختار برنامه راهبردي سرمايه انساني NSF

بررسي مكان‏يابي ديوار برشي در پلان بر پايه تحليل‏هاي ارتجايي استاتيكي و ديناميكي

بررسی عوامل موثر بر کسری و فزونی صندوق از دید تحویلداران بانک ملی شهر تبریز

بررسي تأثير خدمات پس از فروش و رضايت مشتري و مشتري گرايي بر فروش كالا

بررسی اثرات درمان با کورتیکواسترئید خوراکی روی پارامترهای اسپیرومتری در بیماری انسدادی مزمن ریوی

پاورپوینت آماده بررسی بنا و معماری بخش های مختلف حرم امام رضا در مشهد

پاورپوینت آماده بررسی زندگی نامه و آثار میکل آنژ

پاورپوینت آماده بررسی خواص دارویی زردآلو و خواص درمانی هسته و برگ زردآلو

پاورپوینت آماده بررسی زندگینامه و فلسفه و دیدگاه های زرتشت

پاورپوینت آماده بررسی رويکردهای کيفی و ترکيبی در پژوهشهای روان شناسی

پاورپوینت آماده بررسی انواع روشهای مهار قوس و گنبد در بناهاي سنتی – همراه با تصاویر کاربردی

پاورپوینت آماده بررسی انواع روش هاي جستجو در شبکه هاي Peer to peer و ساختار PeerWare

پاورپوینت آماده پروژه آماده روستا بررسی ابعاد مختلف و ساختار روستای انجیله واقع در استان قم

پاورپوینت آماده ديوار آكوستيك و عايقكاري صوتي ديوارها و كف ساختمان

پاورپوینت آماده بررسی ديافراگم و اجزاي الحاقي و زلزله سطح بهره‌برداري به همراه مثال