پاورپوینت آماده بررسی مراحل مختلف فرآیند كمپوت سازي و کنسروسازی|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

پاورپوینت آماده بررسی مراحل مختلف فرآیند كمپوت سازي و کنسروسازی

دانلود بهترین فایل پاورپوینت آماده بررسی مراحل مختلف فرآیند كمپوت سازي و کنسروسازی
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پاورپوینت آماده بررسی مراحل مختلف فرآیند كمپوت سازي و کنسروسازی

پاورپوینت-آماده-بررسی-مراحل-مختلف-فرآیند-كمپوت-سازي-و-کنسروسازی

مراحل تهيه كنسروماهي

 به طور كلي مراحل تهيه كنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است 

1     آماده سازي

2     آب نمك گذاري

3     پخت اوليه

4     قوطي كردن

5     اضافه كردن مديوم

6     هواگيري (اگزوست كردن )

7     دربندي

8     فرآيند حرارتي (اتوكلاو كردن )

 

 

آماده سازي

 اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شكم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس به كارخانه ارسال مي گردد ولي در بعضي از گونه ها مانند ساردين تخليه شكمي در عرشه انجام نمي شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده مي شود .

به طور كلي آماده سازي شامل مراحل زير است 

1     انجماد زدايي       2     فلس گيري           

   3     جداكردن سر

4     تخليه شكمي        5     شستشودادن و ضدعفوني كردن با آب كلرينه

 

 

آب نمك گذاري  

براي ايجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهي را براي مدت معيني در محلول غليظ آب نمك معمولي غوطه ور مي كنند . اين عمل علاوه بر ايجاد طعم ، مزاياي زير را نيز داراست 

1     مانع چسبيدن ماهي به قوطي مي گردد .

2     باقيماندۀ ماده لزج را از بدن ماهي پاك مي كند .

3     ظاهر ماهي را درخشان مي كند .

اين عمل به دو روش ساكن و متحرك قابل اجراست .

 

 

انتخاب مواد اوليه  

مواد اوليه از لحاظ رنگ ، مزه ، طعم ، حالت و ابعاد مناسب باشند و بايد ميوه هاي انتخاب كنند كه ظاهر بي عيب و كيفيتي مناسب داشته باشند . معيارهاي كيفي كه در عمليات حرارتي مهم است عطر و طعم محصول است چون عملياتي حرارتي مقداري از عطر و طعم محصول را تغيير مي دهد در بسياري از كشورها براي انتخاب مواد اوليه كنسروها استانداردهاي از قبيل اندازه و رنگ حالت فيزيكي باخت ميكروارگانسيمها و مواد خارجي مي باشند ازجمله مواد افزودني در صنعت و كنسرو و كمپوت سازي كه كاربرد زيادي دارند مي توان آب ، شكر ، نمك ، اسيدهاي عالي ، چاشني ها ، طعم دهنده ها ، رنگ ها ، بافت دهنده ها و غيره ...

 

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پاورپوینت آماده بررسی مراحل مختلف فرآیند كمپوت سازي و کنسروسازی پاورپوینت آماده تحقیق درسی پاورپوینت آماده

مطالب مرتبط

پاورپوینت آماده بررسی مراحل مختلف فرآیند كمپوت سازي و کنسروسازی


آشنایی با چاپگرها و انواع و ویژگیهای آنها

آشنایی با شهر اصفهان، وضعیت اجتماعی، شغلی، بهداشت و ... آن

آشنایی با مبانی و اصول سیستم های شبکه

آشنایی با خصوصیات زراعی و كشت بافت گیاهان

آشنایی با فرآیند برش با آب و تاریخچه، اصول، انواع و مزایا و معایب آن

آشنایی با اصول، اهداف و فرماندهی جنگ و مروری بر جنگهای صدر اسلام و خطبه ها و نامه های نهج الب

آشنایی با پروژه و اصول سرپرستي، مدیریت و برنامه ریزی

آشنایی با ابزار دقیق در خودرو و استفاده از آنها در کنترل خودرو و عیب یابی ابزار دقیق با دستگا

آشنایي با معدن چادرملو، تاریخچه، موقعیت جغرافیایی، مشخصات و محصولات آن

آشنایی با اصول آرماتور گذاری و گره زدن ( پی ، دیوار، ستون )

پاورپوینت آماده برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

پاورپوینت آماده بررسی فرآیند كشت ارگانيك بابونه

پاورپوینت آماده بررسی فرآیند كلن كردن ژن كلونينگ سلول هاي تراريخت

پاورپوینت آماده بررسی اصول مدل تعالی سزامانی EFQM و کاربرد آن در عارضه يابي

پاورپوینت آماده بررسی فرآیند مدل تعالی سازمانی EFQM

بررسي اثر بخشي آموزش گروهي مهارت حل مسأله در افزايش عزت نفس و سازگاري اجتماعي دانشجويان دختر

پاورپوینت آماده کارآفريني ديجيتال کسب و کار الکترونيکي و کاربرد IT و ICT در کارآفريني

پاورپوینت آماده بررسی بیماری دیابت افزایش قند خون

پاورپوینت آماده آشنایی با دستگاه عصبی انسان

پاورپوینت آماده مدل سازی سيستمهای ديناميکی و دياگرام bode و کاربردهای آن و انژکتور و ترانزیت در