پاورپوینت آماده بررسی عوامل موثر بر سبزي كاري و زراعت سبزیجات مختلف|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

پاورپوینت آماده بررسی عوامل موثر بر سبزي كاري و زراعت سبزیجات مختلف

دانلود بهترین فایل پاورپوینت آماده بررسی عوامل موثر بر سبزي كاري و زراعت سبزیجات مختلف
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پاورپوینت آماده بررسی عوامل موثر بر سبزي كاري و زراعت سبزیجات مختلف

پاورپوینت-آماده-بررسی-عوامل-موثر-بر-سبزي-كاري-و-زراعت-سبزیجات-مختلف

اگر در موقع تشكيل مزرعه دقت كافي در تسطيح  و طراز سطح مزرعه و جدا كردن نهرهاي يك‌نواخت با شيب ملايم  و مناسب بشود كه آب بتواند در آنها با سرعت جلو آيد و به سرعت قطعه‌اي را پس از قطعه ديگر سيراب كند بهتر از وضعيت نامرتب و نامنظمي است كه در بسياري از مزارع ايران مورد عمل است، همانطور كه قبلاً گفتيم آب مهمترين و اولين عامل زراعت است و با نداشتن آب كافي يا در دسترس نبودن آن هر عملي براي تشكيل مزرعه انجام شود بيهوده و بلااثر خواهد بود. بنابراين مزرعه‌اي كه مي‌خواهيم تشكيل دهيم بايد قبل از هر چيز وضعيت آب آن را تأمين كرد و سپس در تنظيم و تنسيق نهرهايي كه آب بايد در آنها جاري شود دقت كرد آن وقت با خاطري آسوده شروع به كشت سبزي كرد تا بتوان از آن حداكثر استفاده را برد.

 

شخم زدن زمين يكي از مهمترين عمليات زراعتي است كه در نتيجه زمين داراي وضعيت مساعدي براي رويانيدن نباتات مي‌شود و خلل و فرج كافي در خاك مي‌شود تا بتواند به خوبي آب و هوا و مواد غذايي را بخود جذب كند و به توسعه ريشه نباتات كمك كند. به طور كلي عمل شخم اعم از اينكه در باغ يا مزرعه انجام شود به چهار طريق است

1. شخم سطحي

2. شخم متوسط

3. شخم عميق

4. شخم شكافي يا خيلي عميق

 

مبدأ و مشخصات

تاريخ مصر حاكي از آن است كه پياز از زمان اسارت عبري‌ها در آنجا زراعت مي‌شده و ورود بذر آن نيز متعلق به ازمنه خيلي پيش مي‌باشد، مبدأ اصلي اين نبات، به خوبي معلوم نيست و مشكوك است ولي عده زيادي معتقدند كه زادگاه آن نواحي آسياي مركزي يا غربي است.

پياز گياه دوساله يا دائمي است كه از ته ساقه آن ريشه‌هاي زياد ساده در زمين فرو رفته و در قسمت علياي ريشه‌ها پياز تشكيل مي‌شود كه متشكل از ورقه‌هاي گوشت‌آلود است و فقط قشر روي آن نازك و نسبت بجور آن سفيد يا رنگين است، كه در اصطلاح عموم آن را پوست پياز مي‌نامند.

 

مبدأ و مشخصات آن

گوجه فرنگي بومي مكزيك و پرو است كه قبل از سيب‌زميني به اروپا آمده است و كاشته شده است، بوته آن يكساله و با ساقه ضخيم و نيمه‌چوبي كرك دار و شاخه‌شاخه است كه برگ هاي آن مركب از برگچه‌هاي بريده و چروك‌دار و مايل به رنگ خاكستري است  اگر برگ آن را بين دو انگشت مالش دهند از آن بوي مخصوصي متصاعد مي‌شود و به جاي گلهاي زردرنگ آن كه در نوك شاخه‌ها بيرون مي‌آيد ميوه زرد يا قرمز گوشت‌آلودي به اندازه‌هاي مختلف به ثمر مي‌رسد.

مصرف آن

گوجه‌فرنگي را در  بسياري از غذاها به عنوان چاشني مصرف مي‌كنند و پخته يا خام آن را با اقسام سالاد مي‌خورند چون در تهيه اغذيه ماكول و خوب مقام مهمي دارد در ايران از قديم براي استفاده از آن در موقعي كه تازه آن يافت نمي‌شده است شيره‌اش را جوشانده و تبديل به رب مي‌كردند يا گوجه‌هاي كوچك را در آب‌نمك نگاهداري مي‌كردند، ولي در اروپا و آمريكا انواع و اقسام كنسرو ميوه و گرد خشك آن يا آب گوجه را در ظروف مسدود مي‌ريزند و در دسترس عموم ميگذارند تا هر موقع احتياج باشد مصرف نمايند كه امروزه در بازارهاي ايران هم بسيار يافت مي‌شود.

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پاورپوینت آماده بررسی عوامل موثر بر سبزي كاري و زراعت سبزیجات مختلف پاورپوینت آماده تحقیق درسی پاورپوینت آماده

مطالب مرتبط

پاورپوینت آماده بررسی عوامل موثر بر سبزي كاري و زراعت سبزیجات مختلف


گزارش تخصصی معلم و دبیر ورزش برطرف کردن مشکل چاقی یکی از دانش آموزان با انجام فعالیت های ورزشی

گزارش تخصصی معاون و مربی پرورشی نهادینه کردن و علاقه مند کردن دانش آموزان به شرکت در نماز جماع

گزارش تخصصی دبیر ریاضی پایه نهم علاقمندکردن دانش آموزان به درس ریاضی پایه نهم به کمک روش های نوین

گزارش تخصصی دبیر زبان انگلیسی افزایش علاقه دانش آموزان پایه هشتم به درس زبان انگلیسی

گزارش تخصصی دبیر عربی متوسطه افزایش تفهیم درس عربی برای دانش آموزان پایه هفتم با روش های مناسب

گزارش تخصصی آموزگار ششم بهبودسطح یادگیری دانش آموزان پایه ششم دردرس ریاضی باروشهای خلاقانه

گزارش تخصصی آموزگارپنجم ابتدایی روشهای علاقمندکردن دانش آموزان به درس تاریخ(تعلیمات اجتماعی)پایه

گزارش تخصصی آموزگار چهارم ابتدایی برطرف سازی افت تحصیلی دانش آموزان پایه چهارم باروش های مناسب

گزارش تخصصی آموزگار سوم ابتدایی بهبود تمرکز حواس دانش آموزان پایه سوم با راه حل های مناسب

گزارش تخصصی آموزگاردوم ابتدایی تقویت مهارت نوشتن(انشاء)دردانش آموزان پایه دوم ابتدایی

پاورپوینت آماده پروژه رشته تکنولوژی مواد غذایی – روش تهیه کنسرو هلو

پاورپوینت آماده بررسی جایگاه آب در مذاهب مختلف و فرهنگ و آثار معماری ایرانی

پاورپوینت آماده مقدمه‌ای بر روش تحقیق در علوم انسانی

پاورپوینت آماده جزوه و پاورپوینت درس روابط صنعتي ويژه دانشجويان رشته مديريت بازرگانی

پاورپوینت آماده بررسی وضعیت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و پیشینه تاریخی وگویش ایل بویراحمد

پاورپوینت آماده تحقیق در خصوص راههای سرایت و پیشگیری از بیماری ایدز

پاورپوینت آماده تحقیق با موضوع داده کاوي و اکتشاف دانش – مناسب برای تحقیق درسی

پاورپوینت آماده بررسی اهمیت و روش های محافظت از پی در ساختمان ها و پل ها در کشورهای مختلف توسعه ی

پاورپوینت آماده بررسی و مقایسه فتوسنتز در گیاهان سه کربنه و چهار کربنه C3 و C4

پاورپوینت آماده تحقیق در مورد خشکبار – بررسی کاشت و داشت و برداشت گیاه لوبیا