پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی

دانلود بهترین فایل پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی

پاورپوینت-آماده-بررسی-جایگاه-گوشت-حلال-در-بازار-جهانی-و-عوامل-موثر-در-تحرک-بازار-جهانی

  • فهرست

عنوان

مقدمه    الف

بررسی بازار جهانی غذای حلال            1

عوامل موثر در تحرک بازار جهانی    7

محصولات حلال    7

بازار تقاضا        8

ارزش بازار جهانی محصولات11

حلال    11

جدول شماره(1)    12

جدول شماره(2)    13

گواهی غذای حلال میان14

محبوبیت غذای حلال میان غیرمسلمانان        18

فهرست منابع و ماخذ            21    

 

 

ای مومنان غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد.

از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید

از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید.

یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا

امید به زندگی جمعیت یک کشور است.این شاخص مهم و اساسی علاوه بر بهداشت ،رفاه،درآمدو...تابع عوامل اساسی دیگر از جمله تنوع غذایی و سلام فرآورده غذایی مورد مصرف جامعه است که این مهم نه تنها از حیث کمی و کیفی بلکه از حیث الگوی مصرف مواد غذایی نیز حائز اهمیت می باشد که در چارچوب برنامه امنیت غذای باید رعایت گردد.مقوله سلامت غذایی یکی از مهمترین عواملی است که بویژه د رکشورهای جهان سوم با مصرف بی رویه انواع علف کشها ،سموم آفتکش ،قارچ کش،مواد گندزدا،هورمونها ،کودها ی شیمیایی و فاضلاب شهری بشدت مورد تهدید قرار گرفته اند و متاسفانه با ایجاد و تشدید انواع بیماریها و امراض علاوه برافزایش آلودگیهای زیست محیطی یکی از عوامل مهم مرگ و میر و کاهش متوسط عمر جمعیت انسانی در این کشورها محسوب می گردد.یکی از مهمترین چالشهای پیش روی جامعه از جمله کشور ایران مسئله امنیت و سلامت غذا است.مخاطرات و بحران های حاصل از مصرف بی رویه و نادرست از فناوری و نهاده های شیمیایی در بخش کشاورزی که بعنوان انقلاب سبز طی دهه 1960 شناخته می شود اگرچه موجبات افزایش تولید د رواحد سطح را فراهم نمود ولی در حاضرمشکلات بسیار جدی از لحاظ کمیت و کیفیت در فرآیند تولید محصولات کشاورزی را باعث شده است.

 

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی پاورپوینت آماده تحقیق درسی پاورپوینت آماده

مطالب مرتبط

پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی


ی متابوليسم پروتئين غيرقابل تجزيه در شبكه و تجزيه پروتئين و سنتز پروتئين ميكروبي و بازده سنتز پروتئي

بررسی ارتباط میان شخصيت افراد و موسيقي

بررسی جایگاه و ارتباط میان قانون اساسی و بانکداری

بررسی کاربرد آمار و احتمالات در ریاضی

بررسی نقش و وظايف شيعه در زمان غيبت

كاربرد فناوري رياضي نانو در مهندسي صنايع غذايي

کاربرد تئوریهای انگیزشی در مدیریت و راهکارهای ایجاد انگیزش در پرستاران و سایر کارکنان

بررسی حسابداری افزوده و تکنیک های گردش پول نقد برای استفاده در ارزیابی دارایی

بررسی بيماري لكه نواري در گیاه جو و آفات مهم گياهان زراعي زنجیره هاي چغندر قند

بررسي رابطه بين انواع اختيار مديران با تعهد سازماني دبيران مدارس راهنمايي پسرانه نواحي هفت گان

پاورپوینت آماده بررسی مبانی و ساختار و عملکرد دیسک سخت یا هارد دیسک

پاورپوینت تناسبات معماری بیونیک

پاورپوینت آماده طبقه بندی و کاربرد انواع سنسورهاي پزشکي

پاورپوینت آماده بررسی ضرب المثل های ايراني در خصوص موفقیت

بررسی ویژگی ها و انواع ارقام گوجه فرنگی و تاثیر عناصر مختلف بر گوجه فرنگی و علائم كمبود آنها

پاورپوینت آماده بررسی مبانی و کاربرد و امنیت مخابرات سیار GSM

پاورپوینت آماده بررسی تاریخچه و انواع سبکهاي مديرت و برنامه ریزی در روابط عمومی

پاورپوینت آماده بررسی راهکارهای توسعه ی فضا و سازه های شهری جهت ترویج ورزش همگانی

پاورپوینت آماده بررسی معماری پايدار و فنآوري مناسب ساخت و ساز

پاورپوینت آماده بررسی ویژگی ها و کاربرد سيستم های قاب سبك فولادي