پاورپوینت آماده بررسی انواع روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

پاورپوینت آماده بررسی انواع روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

دانلود بهترین فایل پاورپوینت آماده بررسی انواع روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پاورپوینت آماده بررسی انواع روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت-آماده-بررسی-انواع-روشهای-نگهداری-مرکبات-بعد-از-برداشت

1     میکروارگانیسم ها مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.

2     آنزیم ها میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .

3     رطوبت به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .

4     اکسیژن اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.

5     حرارت گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود

6     نور سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2  می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .

 

 

  • آنزیم زدایی یک فرآیند حرارتی است که قبل از انجماد، خشک کردن و... انجام        می شود.
  • عقیم کردن حرارتی
  • مومی کردن برای کاهش تبخیر و جلوگیری از چروکیدگی و پژمردگی محصول از موم استفاده می شود .

 

  • آنزیم زدایی با آب داغ در این روش از آب داغ با حرارت 80    100درجه سانتیگراد استفاده می شود .
  • آنزیم زدایی با بخار که از جریان بخار برای از بین بردن آنزیم ها استفاده می شود .

 

 

1     جدا کردن مواد زاید مانند میوه های پوسیده ، لهیده، سنگ ریزه و شاخ و برگ .

2     شستن محصولبرای زدودن گرد وغبار وبقایای شیمیایی و... محصول شسته می شود .

3     ضد عفونی محصول از مواد شیمیایی ضدعفونی کننده استفاده می شود.

4     واکس زدن قبلاً شرح داده شد .

5     درجه بندی در حفظ کیفیت، بازار پسندی و بسته بندی امر مهمی است .

6     التیام بخشیبیشتر برای محصولات غده ای استفاده می شود .

7     خنک کردن مقدماتی این عملیات باید در24 ساعت بعد از برداشت بار یکاهش دمای محصول انجام می گیرد .

8     رساندن مصنوعی این روش برای میوه های فراز گرا مناسب بئده زیرا به اتیلن حساس اند .

9     سبز زدایی توسط گاز اتیلن رنگ سبز میوه از بین برده می شود .

 

 

1     کیسه های پلاستیکیپلی اتیلن و پلی استر

2    کیسه های توری دارای تهویۀ خوبی هستند و از جمع شدن آب جلوگیری می کنند .

3    سینی های یکبار مصرف

4    جعبه  در انواع پلاستیکی و چوبی می باشند .

 

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پاورپوینت آماده بررسی انواع روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت پاورپوینت آماده تحقیق درسی پاورپوینت آماده

مطالب مرتبط

پاورپوینت آماده بررسی انواع روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت


پاورپوینت آماده بررسی نشست در پي هاي سطحي سازه ها

پاورپوینت آماده بررسی نقش های پیام رسانی GPCRs در رونویسی ژن و بیولوژی سرطان

پاورپوینت آماده بررسی و تحليل الكتريكي فيزيولوژي سلول

پاورپوینت آماده پروژه درس مبانی معماری شهرسازی – بررسی کنسول و بالکن در ساختمان

پاورپوینت آماده بررسی کاربرد و خواص انواع قفل و دستگیره در صنایع چوب وسازه های چوبی

پاورپوینت آماده بررسی محوطه سازی در معماری به همراه نقشه جزئیات اجرایی انواع طرح های محوطه سازی

پاورپوینت آماده بررسی بیوگرافی و ویژگی های آثار ماریو بوتا و کارهای برجسته ماریو بوتا

پاورپوینت آماده بررسی انواع سرریز های سد و روش های اندازه گیری دبی توسط سرریزها – بسیار جامع

پاورپوینت آماده بررسی ویژگی های انواع جانوران مهره دار – مناسب برای تحقیق درسی

پاورپوینت آماده بررسی انواع تقاطع های هم سطح و غیر هم سطح