تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش

دانلود بهترین فایل تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش

تاثیر-دمای-پخت-و-زمان-آن-در-میزان-تردی-و-کلاژن-در-گوشت-خرگوش

ما روی تاثیر زمان و دمای پخت در میزان تردی ماهیچه لانگیسیموس لومیوروم در خرگوش 70 روزه تحقیق کردیم . اتلاف پخت ، میزان کلی کلاژن و حل پذیری ماهیچه LL در کل اندازه گیری شد . افزایش دمای پخت یک تاثیر چهار فازی را در میزان WB سبب می شود . انرژی کلی و فشار به طور چشمگیری بین گوشت پخته و خام در 0C50 افزایش یافت ، سپس به 0C65    60 کاهش یافتند و دوباره تا سقف حداکثر0C90    80 افزایش یافتند . اتلاف پخت یک افزایش %80 بین 50 و 0C80 را نشان داد . در 0C80 میزان فشار و انرژی کلی پس از 20 و 40 دقیقه ثابت باقی ماند . کلاژن ماهیچه
 LL 3/2 ± 4/16 میلی گرم از ماهیچه خشک بود . حل پذیری کلاژن در 0C77 به مدت
1 ساعت بالا بود یعنی % 1/8 ± 3/75 . کلیه حقوق محفوظ است .

مقدمه

تعیین بافت گوشت می تواند با استفاده از پانل طعم آموزشی یا روش های فیزیکی به دست آید . ارزیابی تردی با استفاده از پانل طعم فرآیندی نسبتا آرام و وقت گیر است . وسایل بسیاری برای ارزیابی مکانیکی توسعه داده شده اند . همچنانکه گوشت معمولا قبل از خوردن پخته می شود ، درک تغییرات فیزیکی بافت گوشت حین گرما مهم است . داوی و گیلبرت پخت را به عنوان گرم کردن گوشت با دمایی نسبتا بالا برای عوض کردن طبیعت پروتئین ها تعریف می کند . دما و طول پخت تاثیر زیادی روی ویژگی های فیزیکی گوشت و کیفیت خوراکی دارد . روش های آزمایشی مختلفی برای پخت گوشت خرگوش استفاده می شود : َ2 در 0C80 ، 30    15 دقیقه در فرهای برقی در دمای 0C200 و 2 تا َ4 در مایکروفر . این روش های آزمایشی پخت ، مقایسه مطالعات بعدی را مشکل می سازد چون در بیشتر آنها دمای داخلی نهایی نمی تواند به روشنی تعریف شود . علاوه بر این ، تاثیر زمان و طول پخت در ویژگی های مکانیکی گوشت خرگوش شناخته شده است .

ویژگی های حرفه ای گوشت تحت تاثیر بافت پروتئین مربوط ، کلاژن است . بسیاری از نویسندگان تلاش کرده اند رابطه ی بین مقدار کلاژن و سفتی گوشت را مشخص کنند . به نظر می رسد مقدار کلاژن روی بافت گوشت تاثیر می گذارد اما یک رابطه ی مستقیم را نمی توان مشخص کرد . دیگر عوامل مثل حل پذیری کلاژن هم مدنظر هستند . در دانش ما میزان کلاژن و حل پذیری آن در گوشت خرگوش هرگز مورد تحقیق قرار نگرفته است .

این آزمایش برای مشخص کردن تاثیر دمای نقطه پایانی و زمان پخت در میزان تردی WB گوشت خرگوش 70 روزه انجام شده است . اتلاف پخت و میزان کلاژن را هم مشخص کردیم

2 مواد و روش ها

30 خرگوش 70 روزه را در این آزمایش استفاده کردیم . وزن ذبح آنها 77 ± 2338 گرم بود . پس از 24 ساعت دوباره هر دو ماهیچه را بریدیم . PH در جای طبیعی در اولین بریدگی ماهیچه LL 25 ± 84/5 و وزن ماهیچه 4 ± 50 گرم بود . کل ماهیچه را به مدت
َ10 در %50 گلیسیرین در دمای 0C20     منجمد کردیم .

پخت از فرایند توصیف شده توسط هونیکل گرفته شد . به طور خلاصه ، نمونه منجمد LL  در کیسه های پلاستیکی خلأ نگه داشته و زیر شیر آب به مدت َ45 گرم می شد . نمونه های LL را وزن کردیم و دوباره تحت خلأ در کیسه های پلاستیکی بستیم ، سپس در دمای ثابت حمام آب غوطه ور ساختیم . برای آزمایش تاثیر دما نمونه ها را 1 ساعت در دمای 0C90    50 به مدت َ120 پختیم . چهار ماهیچه LL به هر عملکرد نسبت داده
شد . میله های رزیستور برقی برای کنترل دما در حمام آب استفاده می شد . در 0C80 ، تغییرات دمای درونی برای دو نمونه ی اضافی در هر دقیقه نشان داده می شد . دمای

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش تحقیق آماده پروژه آماده تحقیق درسی پروژه پایانی تحقیق جهت ارائه درسی نمونه پروژه آماده تحقیق دانشگاهی کار پژوهشی پروژه جامع و کامل

مطالب مرتبط

تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش


بررسی جامع شاخص ها و مولفه های مهم اقتصاد و اقتصاد کلان

تحقیق درسی با موضوع قوانین و انواع مصادیق افترا و نشر اكاذيب

بررسی بیماری های اعتياد و ايدز و هپاتيت در زندان

بررسی پدیده اعتياد و علل و درمان و پيشگيري از اعتیاد

آشنايي با دستورالعمل ها و نحوه ارزشيابي كاركنان

بررسی اسپكتروفتومترها ‏و کاربرد آن در پزشکی

بررسی و مطالعه ساختار های سالم شهر سازی

ویژگی های آرد مخصوص بيسكويت

بررسی اختلالات يادگيري ويژه در درس رياضي

بررسی اثرات زباله بر محيط زيست و روش‌هاي کنترل و جمع‌آوري و حمل و روش‌هاي غيربهداشتي دفع زباله

بررسی آفات مهم انباري انواع سوسک و شب پره و کنه

بررسی اثر گلخانه اي و پدیده گرم شدن زمين

کنترل غیر شیمیایی علفهای هرز در سیستمهای کشاورزی طبیعی

بررسی ناهنجاريهاي پا در طيور گوشتي و بوقلمونها

بررسی معماری بنای زیگورات چغازنبيل در استان ایلام

بررسی کشت گوجه فرنگی گلخانه ای

مقایسه احساس تنهایی و افسردگی در بین کاربران عادی و پرخطر اینترنت

بررسی نظام پيشنهادها

بررسی ضريب دراگ استوانه‌هاي مدور در جريان توربولانس جو (اتمسفر)

آشنایی با سوخت هيدروژن