بررسی فن آوری و نگهداری محصولات کشاورزی|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-tin-hat

بررسی فن آوری و نگهداری محصولات کشاورزی

دانلود بهترین فایل بررسی فن آوری و نگهداری محصولات کشاورزی
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
بررسی فن آوری و نگهداری محصولات کشاورزی

بررسی-فن-آوری-و-نگهداری-محصولات-کشاورزی

اهمیت از نظر تولید غذا : با توجه به افزایش روز به روز جمعیت و تقاضای روز افزون برای غذا ، تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی موجب کاهش ضایعات شده و تامین غذا را برای افراد بیشتری میسر می سازد و می تواند به بهبود وضعیت تغذیه افراد جامعه کمک کند .

اهمیت از نظر اقتصادی : تبدیل محصولات کشاورزی در فصل هایی که محصول فراوان و ارزان است سبب می شود تا با فراوری محصول و تنوع ، محصول تولید شده به قیمت مناسب در بازار عرضه شود و محصولاتی که به صورت بهداشتی فراوری شده باشند و با بسته بندی مطلوب ارائه گردند می تواند برای صادرات در بازار جهانی نیز رقابت داشته باشد .

اهمیت از نظر سیاسی : تامین غذا و تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی با جلوگیری از ضایعات می تواند به خودکفایی کشور و در نتیجه عدم وابستگی به کشورهای دیگر منجر شود .

بحث :

با توجه به نبود امکانات صنعتی و کارخانجات پیشرفته در محل تولید و با توجه به مشکلاتی که در اول مقاله بحث شد بر این خواهیم بود که روشهای ساده نگهداری مواد غذایی را تحت عنوان روشهای سنتی نگهداری محصولات کشاورزی توضیح دهیم . که متداولترین این روشها عبارتند از :

الف ) نگهداری از طریق خشک کردن با استفاده از گرمای خورشید :

استفاده از گرمای خورشید یکی از روشهای بسیار ساده و قدیمی و ارزان که برای اکثر محصولات کشاورزی استفاده می شود از مهمترین مزایای آم کم بودن هزینه و سهولت بسته بندی و حمل و نقل می باشد .

نکاتی که در این مورد باید رعایت کرد :

میوه هایی که برای خشک کردن انتخاب می شوند باید از بهترین و مرغوبترین نوع باشند ، میوه ها باید گوشتی ، شیرین ، درشت و یکنواخت انتخاب شوند

عمل خشک کردن میوه ها باید در همان روز برداشت انجام شود و محصول صبح زود برداشت شود

هوا باید به اندازه کافی خشک باشد و روز آفتابی و گرم بهترین موقع برای این کار است ولی عمل خشک کردن باید در سایبان و در نور غیر مستقیم صورت گیرد

هوادهی در اطراف میوه ها باید به خوبی انجام شود و روزی دو تا سه مرتبه باید محصول را زیر رو کرد

روی سینی ها را باید با پارچه تمیز پوشاند

برای اطمینان از خشک شدن محصول ، باید آنرا وزن کرد ، هر گاه وزن آن بین 60 تا 80 درصد کم شده باشد کاملاً خشک شده است . خشکبار را بعد از خشک شدن

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: بررسی فن آوری و نگهداری محصولات کشاورزی تحقیق آماده پروژه آماده تحقیق درسی پروژه پایانی تحقیق جهت ارائه درسی نمونه پروژه آماده تحقیق دانشگاهی کار پژوهشی پروژه جامع و کامل

مطالب مرتبط

بررسی فن آوری و نگهداری محصولات کشاورزی


بررسی مالکیت دراسلام و مروری بر مالکیت عمومی و خصوصی و محدودیت ها آن

مالیات بر ارزش افزوده در ایران و مروری بر نظام مالياتي و بودجه

بررسی کشور مالزی و جاذبه ها و صنعت گردشگری آن

بررسی مباني استاندارد و استانداردسازي در آموزش و پرورش

بررسی مبانی اخلاق و بررسی مطلق و نسبی بودن اخلاق

بررسی اعتیاد و علل و انواع و مراحل آن و مروری بر قوانین مبارزه با مواد مخدر

بررسی ماهيت رشوه در فقه و حقوق موضوعه

بررسی ماهیت و مبانى فلسفى و نظریه های حقوق بشر

بررسی مشکلات و معضلات حیات وحش و لزوم امر مدیریت در زیستگاههای حیات وحش

بررسی لوح فشرده – سی دی دیسک فشرده CD Compact Disc

بررسی رفتار سدهاي مخزني عظيم هنگام وقوع زلزله و خسارتهاي ناشي از زلزله

بررسی جرم مستمر و تقسيم جرايم به آني و مستمر

پروپوزال آماده: بررسی میزان تاثیر حضور پزشکان متخصص قلب مقیم بر میزان کاهش مرگ ومیر بیماران

بررسي عملكرد سياست‌هاي حمايتي دولت در بخش كشاورزي ايران

بررسی ارزش و جایگاه زن در اسلام

بررسی شرايط كشت و طرز تهيه پنبه

بررسی انرژی امواج و جزر و مد

بررسی انواع سیمان و روش تولید سیمان

بررسی مراحل مختلف تولید کمپوست

تشخیص ژنتیکی قبل از لقاح